Aan tafel

Profiteer ook van uw verblijf om een gastenmaaltijd met ons te delen. Gastronomie is onze hobby. Wij bereiden graag voor u onze gerechten met lokale specialiteiten, op het ritme van de seizoenen. Voor de lekkerbekken zijn er streekgerechten als pâté gaumais en touffaye, of de gerechten die wij met de oogst uit eigen moestuin en met streekproducten voor u klaarmaken.

Wij zijn ook trots op de kwaliteitswijnen uit Frankrijk en andere landen die wij voor u hebben geselecteerd.
diapo_lelitdelasemois_10b.JPG____640_x_480_

Wij kunnen voor u koken (alleen op reservering) vanaf:

- 25€/persoon, dranken niet inbegrepen (voor-, en hoofdgerecht)
- 30€/persoon, dranken niet inbegrepen (voor-, hoofd- en nagerecht)

Heeft u een voedselallergie, laat ons dan weten voor welke producten u allergisch bent.

Het ontbijt en avondmaal worden geserveerd in de eetzaal,of bij mooi weer, in de tuin.
Het avondmaal is voor alle gasten vast tussen 19.00 en 20.00 uur.
Het menu is uniek voor alle gasten, rekening houdend met eventuele vooraf doorgegeven allergieën of intoleranties.